Eilen päätettiinkin ihan ex-tempore, että lähdetään joukolla Särkänniemeen. Hieno ilma, ei sadepilviä näkyvissä (maanantaina niitä olikin ihan riittämiin) ja nuoriso koolla kotona (IHME). Saattaapi olla, että eilinen hauskuus olisi jäänyt kokematta, ellei ihana Syli-yhdistys olisi lähettänyt nuorimmaiselle ilmaista ranneketta. Viime vuonnakin saimme sen, mutta Krister oli niin huonossa kunnossa, että Särkis jäi väliin. Joten tänävuonna päätimme, ettei tilaisuus jää käyttämättä, jos vain suinkin tauti siihen antaa mahdollisuuden. Eilen oli kaikki olosuhteet sopivasti kohdallaan, joten suuntasimme Särkänniemeen. Meikäläinen ei sielä olekkaan käynyt varmaan about kymmeneen vuoteen, vai olisiko vielä enemmän, joten oudolta näytti ja julmetusti härvelelitä, huh! Juu ja yhteenkään ei tehnyt mieli, joten meikäläinen sitten vain kuvaajana ja maksajana (tietenkin!)

1247671935_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällainen masiina saikin sitten vatsan nipistelemään ja tasapainon horjumaan ihan alkumetreillä. Voi pyhä jysäys, että joku tuollaiseen, huh huh. Taisi ensin ikä vähän tehdä tepposiaan vanhimpaan poikaanikin, kun tuumasi ettei ole enää noi härvelit häntä varten. Loppupäivästä sitten kuitenkin uskaltautui muutamaan mukaan. Tässä kuva uudesta Tyrskystä; molemmat pojat uskaltautuivat vinhaan vauhtiin. Miika on tuo jolla rastat lentää ja isoveli vieressä lyhyemmällä tukalla varustettuna. Vauhti ihan hirveä!

1247672458_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jotta sellainen lentävälautanen. Ihmettelen kyllä, että tuota laitetta ennen syödyt sapuskat pysyivät poitsujen mahassa, taitavat ollakkin jotain "rautavatsoja". Syömisen jälkeen räpsäsin oivan luontokuvan, joku oli linnuillekkin jättänyt jämiä. Ensin kaksi lokkia taisteli sapuskasta, mutta tämä kaveri vei voiton.

1247672338_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hienon päivän saldona sitten olikin paluu takaisin Pekolaan. Ai niin, Särkiksessä ihan tajuttomasti ihmisiä. Jokapaikkaan saa jonottaa ja arg mitkä hinnat! Kyllä näkyy euromuutos tuossakin buulaakissa, narunveto yms. pelit  2 e! Ranneke 32 e, ruoka ja juomat tähtitieteellisiä. Kerran se kirpaisee, pääasia että kaikilla oli todella mukavaa ja sää oli mitä parhain!

Niin siitä kotiintulosta piti kertomani... koirat eivät näköjään yhtään tykänneet, kun "mamma" jätti heidät kotiin ja lähti vähän hurvittelemaan pitkästä aikaa. Ilmeisesti tahtoivat kertoa, että seuraavalla kerralla heidät on ehdottomasti otettava mukaan reissuun, vai mitä mieltä olette? Tällainen näky odotti kotiintulijoita...

1247672091_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä kuvassa onkin sitten VAIN osa niistä 24: stä wc-paperirullasta jotka olivat, lähes kaikki, silputtuna ympäri taloa! Ai vähänkö loukkaantuneita koiria! Ensin ei naurattanut kyllä yhtään, mutta kun Miikan tyttöystävän kanssa saatiin lattiat siivottua, niin kyllä sitten jo vähän nauratti, ainakin ne muutamat jäljelle jääneet; repaleiset wc-paperirullat Nauru.

Muihin aiheisiin;

Tommi-poika voi jo suhteellisen hyvin. Hännässä oleva (pahin purema) on näköjään lähtenyt paranemaan pikkuhiljaa, koska on alkanut kutiamaan ruvenmuorostumisen myötä. Kauluria on vielä pidettävä, että haavat kunnolla paranevat. Onneksi ruoka maistuu, mutta lepoa tarvitsee toipilas vielä paljon. Päällekäyneen koiran omistajat ovat saaneet el. laskut ja luvanneet maksaa kulut, käänsivät vähän niinkuin kelkkansa... hyvä niin, vaikkei tässä tapauksessa olekkaan laskujen maksaminen todellakaan se pääasia. VAAN, se että kyseisen koiran omistaja joutuu vastuuseen oman koiransa tekosista, ja jos edes hitusen olisi mahdollista (toivottavasti paljon) että ko. omistaja myöskin tästä jotain oppisi! Epäilisin, että tuossa koiraperheessä korjataan muutama muukin epäkohta lähiaikoina Silmänisku .