Ei vauvoja vielä. Juliaanan masussa kylläkin käy melkoinen myllerrys, eikä ihan vähäinen määrä pentusia sielä olekkaan.  Tässä kuvaotos lauantailta;

Kovin on iso mamman masu, saapas nähdä montako sieltä syntyy. Jännitys tiivistyy. Ikäänkuin tähän mukamas joskus tottuisi. Aina tuo on yhtä jännittävää. Ruoka maistuu todella hyvin, vaan nyt on vaihdettu ruokinta kahdesta (aamuin/ illoin) kolmeen, koska vatsa on niin suuri, että paremmin sulattelee pienempiä aterioita ja useammin. Mamma voi todella hyvin, hengitys on kylläkin sellaista ähinää, kun vauvoja paljon. Kuorsaus yöisin jatkuu... mukavaa . Meikä nyt jo ihan silmät ristissä kun heräilee tuohon kuorsaamiseen, jee. Juliaanan kanssa kyllä keskusteltiin tänään, että huomena päivällä voisi aloittaa saattamaan pentuja maailmaan . Eipä tuo mamma kovasti vastannut pyytöihini, mutta toivotaan parasta. Kauppaan piti tänään lähteä, mutta laitoinkin toiset asialle, kun mamma meni synnytyskaukaloonsa ja alkoi petailemaan sielä. 

Illemmalla meidän pihaan tulikin oikein kunnon ylläri! Täysin ilmoittamatta tupsahti kunnon talkooporukka puuhommiin . Mummi ( ihana äitini) tuli hoitamaan kauppareissun ja päivysti Juliaanaa, joten pääsin "henkäisemään" synnytyspäivystyksestä puuhommiin porukan kanssa. Paljon saatiinkin aikaiseksi. Suunnaton kiitos;  Suvi ja Miika sekä Atro!!!!