Eipä ole juurikaan tullut tätä blogia päivitettyä...

Muutaman sanasen jos nyt kirjoittaisi. Uuden tietokoneen ostin ja nyt nämä hommat pelittää. Vanha olikin jo niin väsynyt, ettei näitä sivujakaan oikein tullut päiviteltyä, kun kone vain valitti tai sitten ei toiminut ollenkaan. Josko nyt uudella innolla vaikka näitä sivujakin päivittelisin kunhan saan kaikki tämän koneen kanssa valmiiksi. Todennäköisesti kotisuvutkin uusiutuvat jossain vaiheessa, katsotaan miten aika antaa myöten.

Tällä hetkellä en pysty muokkaaman koitisivuja, mutta teidoksi kaikille jotka täälä blogissa käyvät, niin olen taas aloittanut työt eli trimmaan jälleen koiria =) Mukavasti onkin tullut takaisin noita rakkaita "vanhoja" asiakkaita. Kiitos teille!

Sannan kanssa kävimme Järvenpäässä koiranäyttelyssä sunnuntainan 30.5.2010.  Tämä oli "Kamun" Ann´s Adagio Julius Caesar ensimmäinen näyttely ja poika pärjäsi oikein hienosti. Saldona ERI, PU3 ja Vara-Sert. Minä => mamma on oikein tyytyväinen pojan ensiesiintymiseen!  Kuvankin koitin liittä, mutta mutta näköjään ei onnistunut :(

Viimeinkin sain tuon kuvan lisättyä.

Elikäs jatkan takkuamista tämän koneen asennuksessa, mutta koitan myöskin päivittää sivuja....

Oikein hauskaa ja lämmintä kesää toivottaen, Anne