En pääse vieläkään muokkaamaan kennelsivuja, mutta onneksi tänne kirjoittaminen onnistuu.

Schappi (Aura Moon Perlas) synnytti 3.7.2010 kuusi valkoista kääpösnautserin pentua. Viisi urosta ja yksi tyttö.  Pennut täyttivät eilen kolme viikkoa ja ovat kasvaneet huimasti, ainakin leveyttä vatsan kohdalta .

Poikapentu, ikää melkein kolmeviikkoa.

Tässä rellotetaan lokoisasti täydellä masulla .  Pennut ovat alkaneet kovasti harjoittelemaan kävelemistä ja tuo onnistuukin jo aika mallikkaasti. Leikkivät jo keskenään, joten on aika siirtää heidät pentuaitaukseen, jossa pystyvät paremmin harjoittelemaan liikkumista. Muutamat "murinatkin" olen jo kuullut :)

19.7.2010 lähdin pienelle lomalle, sille ainokaiselle tänäkesänä. Matkasin kahden riesenin, nuorimmaisen poikani ja hänen kaverinsa sekä keskimmäisen poikani ja hänen tyttöystävänsä kanssa kohti Ruovettä, jossa mökki sijaitsee. Matkalla poikkesimme Korkeakoskella katsomassa Jaden ja Roopen rakkauspentua, Ann´s Adagio Luckyboy. Laki-herra ei kylläkään kovasti välittänyt vieraista, vaan vartioi kovasti isäntäänsä....hieno poika

Mamma sai kuin sainkin pitkällisen houkuttelun jälkeen rapsuttaa kasvattiaan. Laki kesäkarvassa.

Meidän matkamme jatkui mökkiä kohden hieman jännittyneenä.  Mökillä oli nimittäin tehty remonttia ja emme olleet sitä vielä nähneet. Perille saavuttuamme juoksivat reisenit ensimmäiseksi järveen. Nuoret vikkelämpinä olivat autosta ulkona ja muutamia huudahduksia kuului etupihalta. Minäkin sinne sitten ehdin ja ja ja olihan se muuttunut se mökki. Terassi oli pois . Ensin ajattelin, että voi jukra, mutta sitten ensi järkytyksestä selvinneenä totesinkin tuon olevan ihan huippu juttu, nimittäin sisätila oli heti paljon suuremman oloinen. Käytännössä totesimme sitten tuon "laajennuksen" olevan mielettömän hyvä!  KIITOS MARTTI, valtavan hienoa jälkeä. Ammattitaito kyllä näkyy!  Loppukesästä on vielä rannan kunnostus, mikäs sielä sitten on ollessa. Ensi kerralla taidan kyllä mennä sinne vähän pienemmällä porukalla, minä nimittäin olisin kyllä viihtynyt vielä vähän pidempään, mutta osa seurueesta haikaili jo kotiin.  Harmittavasti sattui vain kovat tuulet noille päiville, enkä sitten päässyt harrastamaan rakasta kalastusharrastusta .

Tässä vielä kuva "Serosta", Ann´s Adagio Morningmiracle. Poika kävi ensimmäisessä trimmissä ja karvapehkon alta paljastui ihan komea nuorimies. Sero-poika on minulla sijoituksessa Hämeenlinnassa. Turkki vaatii vielä työtä, pohjavillan poistoa, mutta hieno turkki on tulossa.

Ann´s Adagio Morningmiracle, "Sero"